Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@11:38:33 GMT

گفتگو با محمد پورفیض درباره بازار کار سئو در ایران

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۹۴۵۰

گفتگو با محمد پورفیض درباره بازار کار سئو در ایران

سئو در ابتدا علم ساده ای بود که با رعایت تنها چند نکته، سایت در کلمات کلیدی مرتبط جست‌و‌جو شده در گوگل به صفحه اول می‌آمد. - اخبار بازار -

اما امروزه سئو یک هنر است، مجموعه‌ای از فعالیت‌هاست که باعث بهبود تجربه کاربری و در نهایت افزایش بازدید و فروش سایت از طریق جست‌و‌جو در گوگل می‌شود.

دنیای سئو با افزایش رقابت در کسب جایگاه بالاتر در گوگل و اضافه شدن کسب‌و‌کارها و استارتاپ‌ها به این رقابت جذاب، بزرگ‌تر و البته دوست‌داشتنی‌تر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوگل پیوسته الگوریتم‌های خود را در راستای بهتر شدن تجربه مخاطبان از سرچ کردن در گوگل، بروزرسانی کرد و سئوکاران نیز خود را در راستای آن بروز کردند.

آشنایی بیشتر با  محمد پورفیض

سئو شغلی است که تا همین چند سال پیش، در بیشتر شرکت‌ها، به عنوان یک موقعیت شغلی مجزا شناخته نمی‌شد. اما با بالارفتن بازدید سایت و فروش کسب‌و‌کارها از طریق سئو، کم کم این شغل را به یک تخصص ویژه تبدیل کرد و با بیشتر شدن رقابت در بین شرکت ‌ها در کسب جایگاه در گوگل، دوره‌های آموزشی مختلف از سئو پدیدار شدند و فضای جذاب‌تری را ایجاد کردند.

بازار کار سئو در ایران

از سال‌ها پیش با شروع طراحی سایت با مفهوم سئو آشنا شدم. اما همانطور که گفتم در آن زمان سئو به پیچیدگی و جذابیت امروز نبود. از سال 96 با تغییر و تحولات سئو، تخصص اصلی من هم سئو شد و بعد از بروز کردن اطلاعات و بدست آوردن تجربه در این زمینه، به صورت کامل وارد سئو شدم.

 

یادم است در ابتدا با حقوقی پایین‌تر از وزارت کار مشغول به کار شدم تا در این زمینه تجربه بیشتری بدست آورم، به دلیل یادگیری روز افزون سئو، تنها در مدتی چند ماهه تبدیل به یک متخصص سئو شدم و در پروژه‌های مختلف کار کردم. سال 98 در یک استارتاپ در زمینه خودرو مدیر سئو شدم و به سرعت در این شغل جذاب پیشرفت کردم.

در مقاله ای به صورت کامل به این موضوع پرداخته‌ام که چطور وارد دنیای سئو شدم

بازار کار سئو واقعا همانطور که گفته می‌شود خوب است؟!

سئو یک تخصص منحصر به فرد و بسیار کاربردی برای بیشتر کسب‌و‌کارهاست. اما برای بالا رفتن درآمد و پیدا کردن یک شغل در شرکتی معتبر و یا بستن قرارداد سئو، بایستی ابتدا علم سئو خود را بروز کنیم، پروژه‌ای را در کنار یادگیری جلو ببریم و همه مواردی را که می‌آموزیم، همان موقع اجرا کنیم، تا بتوانیم کم کم به یک متخصص سئو تبدیل شویم.

حقیقت این است که سئو یک تخصص پولساز و پر درآمد است اما نه برای یک نیروی آماتور و تازه کار. همانطور که بالاتر به آن اشاره کردم، من در ابتدای کار سئو، حقوقی حتی پایین‌تر از وزارت کار دریافت می‌کردم تا فقط بتوانم به یک متخصص تبدیل شوم. اما امروز با کار کردن بر روی پروژه های مختلف سئو، مشاوره تخصصی به مجموعه‌ها و کسب‌و‌کار‌های سئو، برگزاری آموزش سئو برای شرکت‌ها و استارتاپ‌ها، درآمد من از سئو اختلاف زیادی با وزارت کار پیدا کرده است.

بازار کار سئو در ایران و همه کشور‌های دنیا خوب است، اگر که خود تبدیل به متخصص سئو شده باشیم. پیوسته در حال یادگیری و بروزرسانی خود باشیم و از کار کردن، تست روش‌های جدید، خلاقیت در اجرا، ارتباط با تیم‌ها و همکاران حراسی نداشته باشیم.

تبدیل شدن به یک متخصص سئو که همیشه درآمد خوب داشته باشد، نیازمند رعایت سه اصل است که در ادامه به آن خواهم پرداخت.

سه اصل موفقیت در سئو

ابتدا باید بگویم که این سه اصل نه تنها در سئو بلکه در هر تخصصی در هر جای دنیا شما را تبدیل به یک انسان موفق خواهد کرد. سه اصل اساسی که من از آن پیروی کردم.

قدم اول: برای موفق شدن در سئو یادگیری است. اما باید دقت داشت که امروزه آموزش‌های سئو زیادی در سطح اینترنت وجود دارد که باید با احتیاط بیشتری آن‌ها را دید. بهترین آموزش‌های سئو را ببینید و یا از آموزش خصوصی سئو پورفیض  استفاده کنید. با گذراندن یک آموزش حرفه‌ای و کسب اطلاعات، حال زمان اقدام کردن فرا می‌رسد.قدم دوم: اقدام کردن است. شما هرچقدر که یاد بگیرید اما در راستای اجرای چیزهایی که یاد گرفتید اقدام نکنید، هیچ نتیجه‌ای نخواهید گرفت. حتما در هنگام آموزش یا بعد از آن موارد گفته شده در دوره را به اجرا درآورید. حتی اگر غلط هم باشد اشکالی ندارد، هر کسی با آزمون و خطا راه خود را باز می‌کند. هرچند استفاده از تجربیات دیگران می‌تواند آزمون و خطاها را هم تا جای ممکن کم کند.قدم سوم: تمرین است. یک مثال برایتان می‌زنم. ما زمانی که ماشینمان را به تعمیرگاه می‌بریم و یک مکانیک روی آن کار می‌کند و تنها برای 15 دقیقه کار مبلغ هنگفتی را دریافت می‌کند، آیا ما برای همان زمان 15 دقیقه‌ای مبلغی را پرداخت کردیم؟ حقیقت این است که ما برای سال‌ها تجربه، سال‌ها تمرین و آزمون خطا، سال‌ها شاگردی کردن و خاک خوردن آن مکانیک پول پرداخت کردیم. او آنقدر تمرین کرده است تا در 15 دقیقه مشکل خودرو ما را برطرف کرده است. یا یک پیانیستی که به خوبی پیانو می‌نوازد و صدها نفر با خرید بلیط به صورت زنده از نواختن او لذت میبرند. آیا فقط پول همان چند دقیقه نواختن را میپردازند؟ نه او هم پول سال‌ها تمرین و تجربه در نواختن پیانو را دریافت می‌کند. پس قدم آخر تمرین، تمرین و تمرین است، تا زمانی که به یک متخصص سئو تمام عیار تبدیل شوید.

 

برای یک متخصص همه جا کار و درآمد هست

امروزه مفهوم استعداد بسیار کمرنگ‌تر شده است. زیرا مفهوم جدیدی به اسم پشتکار نمایان‌تر شده. افرادی وجود دارند که بدون استعداد خاصی با گذر از این سه قدم مهمم، یعنی یادگیری، اقدام و تمرین به موفقیت رسیده اند و درآمد بالایی دارند.

بازارکار سئو چه در ایران و چه در دنیا بسیار عالی و پر از جذابیت است اگر شما تبدیل به یک متخصص شده باشید که هیچوقت یادگیری و بروزرسانی اطلاعات را رها نمی‌کند.

امیدوارم که تجربیات من در این زمینه به شما در بازار کار جذاب سئو کمک کرده باشد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کسب و کار سال ها سه اصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • از گزینه هدایت ایران تا تبدیل به مدعی بهترین لیگ دنیا
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • دیدار امیرعبداللهیان با همتای ترک: گفتگو درباره تحولات منطقه، فلسطین و روابط دوجانبه
  • ملاقات وزرای خارجه ایران و مصر در گامبیا/ اهتمام قاهره برای تداوم گفتگو با تهران
  • دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی
  • ورود وزیر خارجه ایران به گامبیا
  • تبدیل پراید وانت به خاور توسط هموطن خوش ذوق (فیلم)
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد