Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@17:04:21 GMT

جنگی به نام سئو سایت

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۲۲۰۹۹

جنگی به نام سئو سایت

سئو سایت یا همان بهینه سازی سایت مجموعه‌ای از فعالیت‌هایی است که به منظور کسب جایگاه‌های بهتر در نتایج موتورهای جستجو و به خصوص گوگل، توسط وب‌مستران و کارشناسان سئو انجام می‌گیرد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا سئو سایت یا همان بهینه سازی سایت مجموعه ای از فعالیت هایی است که به منظور کسب جایگاه های بهتر در نتایج موتورهای جستجو و به خصوص گوگل، توسط وبمستران و کارشناسان سئو انجام می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سئو (SEO) مخفف search engine optimization و به معنی بهینه سازی برای موتور های جستجو می باشد.

دلیل رقابتی که بر سر بالا آمدن در نتایج جستجو میان وبمستران وجود دارد و اهمیتی که آموزش سئو سایت پیدا کرده است، این است که جذب ترافیک ارگانیک از طریق گوگل و سایر موتورهای جستجو جنگ بسیار پر رقابتی است. سئو به یک غول دنیای آنلاین بدل شده است و کسب و کارها، بخش زیادی از بودجه ی مارکتینگ شان را به این حوزه اختصاص داده اند.

چرا سئو سایت؟
هدف سئو سایت، کمک به وب سايت‌ها در بدست آوردن رتبه بالا در نتايج جستجو و افزايش ارتباط بين صفحات و کلمات کليدي وارد شده توسط کاربران است.

همانطور که میدانید روزانه تعداد بسیاری کاربر، با سرچ کلمات مورد نظر خود در دنیای اینترنت و گوگل در حال جستجو اطلاعات لازم در مورد موضوع خاصی می باشند و این موتورهای جستجو هستند که از میان انبوه پیشنهادات و وب سایت هایی که می شناسند گزینه های بهتر و با کیفیت تر را برای کاربران نمایش می دهند. بنابراین هر چه جایگاه شما در نتایج موتورهای جستجو بالاتر باشد شانس بیشتری را برای جذب کاربران خواهید داشت و به اصطلاح، سئو سایت موفقی را دارا می باشید که توانسته اید کاربران بیشتری را نسب به سایت های رقبا جذب نمایید.

بنابراین با بهبود سئو سایت خود می توانید در ابتدا کاربران زیادی را به سایت خود جذب کرده و در مراحل بعدی آن ها را به مشتریان دائمی خود تبدیل کنید.

جنگ بر سر بهبود رتبه
تاکنون باید متوجه شده باشید که چرا بالا رفتن رتبه سایت اهمیت زیادی پیدا کرده است.
در اوايل، بالا آوردن رتبه سئو، کار خيلي راحتي نسبت به امروز بوده است. با بكارگيری روش‌هاي غير اخلاقي در آن زمان قرار گرفتن در بالاي ليست نتايج جستجو تضمين شده بود.

البته با گذر زمان گوگل برای این که سایت هایی که واقعا قوی هستند و محتواهای مناسبی دارند به دلیل فعالیت های نامناسب از سایت هایی که صرفا تبلیغاتی هستند و با روش های نامناسبی نتایج مناسب کسب کرده اند، غیر منصفانه عقب نمانند و به جایگاه واقعی خود برگردند، الگوريتم‌هاي خود را پيچيده‌تر کرده است و خيلي سخت است که مهندسين بهينه‌سازي بتوانند موتورهاي جستجو را دستکاری کنند. البته جنگ میان سئو کاران و موتورهای جستجو همچنان ادامه دارد.

اهمیت آموزش سئو
بنابراین امروزه بسیار مهم است که روش های انجام سئو سایت که مورد تایید گوگل و موتورهای جستجو است را بیاموزیم و مطابق آن ها رفتار کنیم تا هم بتوانیم در نتایج گوگل، با اثبات این که سایتمان، سایت مناسب و با محتوای جامعی است بالا بیاییم و هم با آپدیت های جدید الگوریتم های گوگل جریمه نشویم.

اینجاست که اهمیت آموزش سئو سایت مطرح می شود. سئو سایت یک مبحث گسترده است که پیچیدگی و گستردگی خاص خود را دارد. بنابراین تنها با آموزش سئو می توانید با مباحث مختلف آن آشنا شوید. از جمله چیزهایی که در آموزش سئو می توانید بیاموزید مباحث سئو داخلی، خارجی و تکنیکال، بک لینک ها، الگوریتم های گوگل، اصول محتوا نویسی بهینه شده برای سئو و.... است.

اگر در دنیای اینترنت فعالیت می کنید و قصد دارید کسب و کار آنلاینی را راه اندازی کنید یا حتی با راه اندازی یک وب سایت به معرفی کسب و کار خود و در نهایت جذب مشتری بپردازید، باید توجه ویژه ای به سئو سایت داشته باشید. با مراجعه به سایت سئو اینجا می توانید از آموزش سئو جامعی که تیم سئو اینجا آماده کرده است بهره برده و به راحتی کار بهینه سازی سایتتان را انجام دهید.

سئو کلمه عربی
سئو کلمه عربی مجموعه ای از روش ها و تکنیک هایی است که به کار گرفتن آن ها باعث بهبود رتبه سایت با محتوای عربی در گوگل می شود. سئو کلمه عربی یکی از به صرفه ترین روش ها برای تولید ترافیک ارگانیک در منطقه خاورمیانه است. این تخصص یکی از زیر شاخه های علم دیجیتال مارکتینگ است به روند رشد کسب و کار شما و همچنین برند سازی در جهت بیشتر دیده شدن کمک می کند. سئو سایت سبب می شود که لینک شما در بالاترین نتایج گوگل ظاهر شود و این موضوع سبب هر چه بیشتر شدن ترافیک سایت می شود که در ادامه باعث افزایش فروش محصولات و یا خدمات می شود.

در سال های گذشته بودجه برای بازاریابی دیجیتال مارکتینگ عمدتا بر روی ترافیک ارگانیک در رسانه های اجتماعی متمرکز شده بود بدون اینکه اهمیتی بر سئو سایت پرداخته شود. اما سئو سایت و به خصوص سئو کلمه عربی یکی از بهترین راه ها برای جذب ترافیک ارگانیک در میان کاربران عرب زبان است. برای سئو کلمه عربی لازم است که کلمات کلیدی مرتبط با کلمه مورد نظر بررسی شوند و پس از آن به مراحل بعد رفت. نکته بسیار مهم در رابطه با سئو کلمه عربی این است که برای جلوگیری از هدف قرار دادن اصطلاحات ناکارآمد، کلمات کلیدی را نباید ترجمه کرد و بهتر است که به جای آن کلمات کلیدی را بومی سازی کرد. اغلب شرکت ها کلمات کلیدی را از زبان انگلیسی به زبان عربی ترجمه می کنند که این موضوع خود سبب می شود تا با از دست دادن حجم عظیمی از ترافیک مربوطه روبرو شوند. برای مثال کلمه مهمان نوازی در حالت ترجمه به زبان عربی به سخاوت بدل می گردد که بسیار گمراه کننده است. ترجمه برخی از اصطلاحات بسیاری از اوقات به عربی رونویسی می شوند و مستقیما ترجمه نمی شوند.

هنگام بررسی سئو داخلی سایت عربی از ترجمه داده های متا خودداری کنید و برای اطمینان از یک نویسنده حرفه ای بومی کمک بگیرید تا عنوان های مناسب بومی و همچنین توضیحات متا را تهیه کند. کلمات کلیدی را به درستی در متن برچسب ها و ساختار HTML به کار ببرید.

سئو کلمه عربی می تواند کمی برای سئوکاران ایرانی مشکل باشد. همان طور که گفته شد، باید به ریزه کاری های بسیاری توجه داشت و نکات مربوط به ترجمه و بومی سازی کلمات عربی را مورد توجه قرار داد، بنابراین بهتر است تسلط نسبی به زبان عربی برای سئو کار حوزه سئو کلمه عربی وجود داشته باشد.

تیم سئو اینجا با وجود گروهی خبره و با تجربه کافی در زمینه سئو کلمه عربی آماده پذیرش پروژه های سئو عربی و همچنین مشاوره سئو می باشد. همچنین می توانید با مراجعه به سایت سئو اینجا از آموزش سئو جامعی که آماده شده است استفاده کنید.

 

" این رپورتاژ آگهی توسط آژانس خبری ایران رپورتاژ نگارش و منتشر شده است."

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/4127/

منبع: آنا

کلیدواژه: گوگل سئو سایت سایت عربی بهینه سازی سایت کلمات کلیدی سایت هایی زبان عربی مجموعه ای آموزش سئو کسب و کار برای سئو سئو سایت روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد

ایتنا - گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود برای اپلیکیشن تماس اندروید، ایموجی صوتی را برای برخی از کاربران فعال کرد.
شرکت گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود، قابلیت عجیبی را برای برخی کاربران فعال کرده که ایموجی‌های صوتی نام دارد. این قابلیت در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «شما می‌توانید احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل تنها از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

درواقع وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

طریقه فعال کردن این قابلیت برای کاربران اندروید اینگونه است که ابتدا وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی می‌شوید یا در صفحه اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) می‌زنیذ تا گزینه ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه «ایموجی صوتی» در صفحه اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

گوگل برای جلوگیری از پخش پشت سر هم صداها با ایجاد فاصله کوتاهی بین ارسال این ایموجی‌ها محدودیتی برای استفاده از این قابلیت درنظر گرفته است. 

در حال حاضر کمپانی گوگل آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل را در کانال بتا (نسخه ۱۲۸) دردسترس قرار داده تا برخی کاربران از آن استفاده کنند اما احتمالاً در هفته‌های آینده تمام کاربران امکان استفاده از آن را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • مداحی که منبعش گوگل است به درد مداحی نمی‌خورد
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • مروری بر سانسورهای عجیب در صدا و سیما/ از دست زدن تک انگشتی تا حذف کلمه «جان» بعد از نام همسر (فیلم)
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • ردپای انگلیسی‌ها در حدیث امام صادق (ع)/ ساخته‌های ذهنی یک منبری
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد