Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@10:22:59 GMT

دوره آموزش سئو؛ حقایقی تلخی که هیچ وقت به شما نگفتند!

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۷۲۷۰

دوره آموزش سئو؛ حقایقی تلخی که هیچ وقت به شما نگفتند!

در این مقاله میخواهیم 3 نکته ای را به شما بگوییم که هیچ کس تا به حال در مورد دوره های جامع آموزش سئو به شما نگفته بود! دانستن این نکات به شما کمک میکند با دید واقعی تر، در مسیر یادگیری سئو قرار بگیرید. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------


بازکردن مرورگر + وارد کردن یک عبارت (یا سوالی که داریم) + دکمه اینتر 
فرقی نمیکند که دنبال چه چیزی هستید، این سه مرحله ساده میتواند در کسری از ثانیه شما را به ارزشمندترین اطلاعات برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آیا پیدا کردن جواب سوالات در اینترنت همیشه برای ما آنقدر آسان بوده؟ مطمئناً نه، موتور جستجوی گوگل دیگر آن موتور گازسوز و بد صدایی نیست که تنها به درد پیدا کردن اطلاعات میخورد، این موتور حالا میتواند به جای جمع آوری اطلاعات، مانند یک معلم همیشه پاسخگو و مهربان، جواب تک تک سوالات ما را بدهد.
عده زیادی هستند که این راحتی را به اشتباه در همه چیز جستجو میکنند. مثلاً در مورد موضوعی مانند یادگیری سئو، تنها کافی است تا در یک دوره سئو ثبت نام کنید تا به یک متخصص سئو تبدیل شوید. اما آیا واقعا این طور است؟

(چی؟ اصلاً نمیدانید سئو چیست، پس توصیه میکنیم حتماً به صفحه سئو چیست وبسیما آکادمی مراجعه کنید تا با خواندن نظرات متخصصان ایرانی و خارجی درباره سئو، به درک درستی از چیستی و کاربرد این غول بی شاخ و دُم گوگل برسید)

در این مقاله میخواهیم 3 نکته ای را به شما بگوییم که هیچ کس تا به حال در مورد دوره های جامع آموزش سئو به شما نگفته بود! دانستن این نکات به شما کمک میکند با دید واقعی تر، در مسیر یادگیری سئو قرار بگیرید.

در دوره های سئو، نمونه های واقعی معمولا بررسی نمیشوند
یادتان می‌آید چیزی را با انجام ندادن یاد گرفته باشید؟ فرقی نمیکند که میخواهید یک دسر خوشمزه برای خانواده درست کنید یا یک پروژه سئو را به سرانجام برسانید، به هر حال عملی کردن آموخته ها، مهم ترین قدم در یادگیری است.
حتی اگر بهترین محتوا، تعریف و تکنیک ها هم در کلاس ها به شما ارائه شود، باز هم نیاز دارید تا تمام این آموخته ها را در یک پروژه واقعی سئو ببینید و با چالش های اجرای عملی این تکنیک ها از نزدیک آشنا شوید. پس یادتان باشد تنها زمانی میتوانید در میدان نبرد نفس گیر سئو پیروز میدان شوید که بدانید در آینده میخواهید با چه چیزی روبرو شوید.
با این توصیفات، دوره آموزش سئو را میتوان به چشم آمادگی قبل از رزم نگاه کرد، با این تفاوت که با استفاده از تجربه و دانش مربی دوره، شما به خوبی برای این جنگ آماده میشوید.
به عنوان مثال دوره آموزش استراتژی سئو و تولید محتوا آکادمی وبسیما، از بیلبورد سریال شهرزاد استفاده کرده و آن را به بیلبورد محتوایی تشبیه کرده تا بتوان با استفاده از یک نمونه واقعی، استراتژی محتوایی یک مقاله را تعیین کرد. 
 
با شرکت در دوره های آموزش سئو، متخصص نمیشوید!
بسیاری از شرکت کنندگان تصور میکنند با شرکت در یک دوره آموزش سئو و دریافت مدرک، میتوانند سئو سایت هر کسب و کاری را به دست بگیرند و چند ماهه آن را به صفحه اول برسانند!
قبل از اینکه حالتان بد شود و به خودتان بگویید: «من میخوام با شرکت کردن تو این دوره ها متخصص شم و هر پروژه ای را بگیرم»، چند نفس عمیق بکشید. شرکت کردن شما در این کلاس ها تنها شما را در مسیر یادگیری سئو قرار میدهند، ولی ممکن است شما را متخصص نکند.
چرا ؟
برای اینکه یادگیری فرآیندی مستمر و بی پایان است و نیاز به مطالعه دائمی و پیوسته دارد. هر پروژه نیازمند یک سری تکنیک ها و بهینه سازی های مخصوص به خود است و نمیتوان با یک فرمول کلی، در کلمات کلیدی همه کسب و کارها جایگاه خوبی کسب کرد.  
در واقع برای موفق شدن در سئو اصلاً لازم نیست برچسب «متخصص» بودن به خود بزنید؛ همین که به خوبی با مسیر پرفراز و نشیب سئو آشنا شوید و برای آن برنامه ریزی اساسی داشته باشید، بزرگ ترین کمک را به خود کرده اید.


الگوریتم های گوگل دائما در حال تغییر و به‌روزرسانی هستند
سئو همچون موجودی زنده رشد میکند، تغییر شکل میدهد و حتی به ذرات کوچک تر تقسیم میشود! آقای John Muller در یکی از توئیت های خود اعلام کرده که الگوریتم های گوگل برای تطبیق همیشگی با رفتار کاربر، به طور پیوسته به‌روزرسانی میشوند. حالا به نظر شما چطور میتوان با این تغییرات، سئو را یک بار و برای همیشه یاد گرفت؟
متاسفانه چیزی به نام «یک بار برای همیشه» در سئو وجود ندارد، احتمال اینکه تکنیک هوشمندانه و تاثیر گذار شما با یک به‌روزرسانی بزرگ، اثر خود را از دست بدهد اصلاً کم نیست. بهترین راه این است که شما هم مانند الگوریتم های گوگل، به طور مداوم به‌روز شوید و دانش خود را با خواندن مقالات و منابع آموزشی رایگان، به بهترین شکل نگه دارید.
برای اینکه بتوانید سریع به این منابع رایگان دسترسی داشته باشید، پیشنهاد میکنیم عبارت «کتاب های سئو» را در گوگل سرچ کنید و کتاب های رایگان آموزش سئو را دانلود و مطالعه کنید.

دوره آموزش جامع سئو آکادمی وبسیما؛ یادگیری با طعم واقعیت!
حالا که این حقایق را به شما گفتیم، نوبت به این میرسد که سایتی را به شما معرفی کنیم که سئو را با تمام حقایق تلخ و شیرینش به شما آموزش دهد:

 
3 حقیقتی که در این مقاله به شما گفتیم در دوره جامع هیولای سئو به صورت زیر اجرا میشود:
    1- در دوره های آموزش سئو وبسیما آکادمی، از پروژه های عملی به عنوان ابزار استفاده میشود تا مفاهیم پیچیده سئو با استفاده از مثال های واقعی برای شرکت کننده جا افتاده و آشنایی کاملی با چالش های کسب رتبه یک کسب و کار به وجود آید
   2- هدف اصلی این دوره ها، آشنایی کامل داوطلبان با مسیر یادگیری سئو است. یعنی شما میتوانید یک پروژه را از 0 تا 100 در این کلاس ها ببینید و با جوانب مختلف آن آشنا شوید.
   3- کلاس های سئو این مجموعه به صورت دوره ای به‌روز میشوند تا تغییرات عمده در هسته الگوریتم های گوگل را به خوبی پوشش دهند. برخی از سرفصل های این دوره تنها مختص یک به‌روزرسانی منحصر به فرد (مثلاً الگوریتم موبایل فرست ایندکس) هستند و به موشکافی تغییرات عمده در نتایج جستجو میپردازند.
تنها در صورتی میتوانید سئو را کامل یاد بگیرید که حاضر باشید با تمام وجود تمام تلخی های آن را بپذیرید و خود را برای شیرینی نتیجه آماده کنید. 
 
 








 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رپرتاژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۷۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟

به گزارش خبرآنلاین،‌این سوالی بود که از سیدمحمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در دولت دوازدهم پرسیده شد.

بطحایی ابتدا جواب داد:اجازه دهید این سوال را پاسخ ندهم.

اما در ادامه و در پاسخ به این سوال که «البته وقتی از معلم ها این سوال را می‌پرسیم آقای نجفی را انتخاب می‌کنند به نظر شما علت چیست؟»، گفت: شاید من با آن همکارانم هم‌عقیده بودم و به همین دلیل گفتم به سوال بعدی برویم. به چند دلیل آقای نجفی در دوران وزراتش توانست موفقیت زیادی به دست آورد. یک توجهی بود که او به معلم داشت و تکیه ایشان روی معلم بود. نکته دوم طولانی بودن مدت وزارت ایشان بود، اگر اشتباه نکنم ایشان ۹ سال وزیر آموزش‌وپرورش بود. این وزارت‌خانه از آن دستگاه‌هایی است که شما اگر کاری را در آن شروع کنی ظرف ۶ ماه و ۸ ماه و یک سال اتفاق نمی‌افتد و نیاز به زمان دارد. نکته سوم ارتباط و تعامل تنگاتنگ بین وزیر آموزش‌وپرورش و رییس جمهور وقت بود که در هیچ دوره دیگری چنین تعامل و ارتباط و درک متقابلی نداشتیم. البته این‌ها به معنا نیست که ما به آقای نجفی انتقاد نداشته باشیم و من هم به‌عنوان کسی که آن دوره در آموزش‌وپرورش بودم انتقاداتی به ایشان دارم اما خاطرات بسیار خوبی از آن زمان در ذهن افراد وجود دارد ایشان به عنوان کسی که خدمات شایانی در آموزش‌وپرورش انجام داد، بسیار قابل تقدیر است و من همیشه به عنوان یک معلم و همکار برای ایشان آرزوی عاقبت به خیری دارم و امیدوارم با آن‌چه انجام داده محشور شود.

مشروح این گفت‌وگو را اینجا بخوایند.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902123

دیگر خبرها

  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟